IRIS

You are here

IRISBOTIGA DE MODA I COMPLEMENTS PER DONA, HOME I REGALS AMB HISTÒRIA

La nostra botiga, està dins d'un món exclusiu, impersonal i expecional. Trobaràs peces exclusives realitzades amb molt d'amor per dissenyadors i artesans, però sense deixar de ser productes assequibles i sostenibles. Entrar-hi és una experiència diferent de la d'altres botigues de conegueu. Respira història i bohèmia per tots costats. La seva roba és divertida, estilosa, i amb un toc vintage que surt dels estàndards als quals estem habituats. Hi podem trobar barrets picardiosos, fulars de mil i un colors, pantalons i vestits estampats, amples, curts, amb detalls com blondes o puntes, amb robes fresques ideals per l'estiu, etc.

Apostem pel que és artesanal, la innovació de lo clàssic i els dissenys únics que fan que cada troç de moda que portem posat sigui especial.

També hi trobem complements que no tenen res a veure amb els que estem acostumats, les típiques bosses de mà o cinturons a Iris es transformen en objectes de luxe i glamurosos amb personalitat i molt de color, que ens fan tornar als temps d'un passat llunyà, com si fos un homenatge a èpoques tan divertides com els anys 20 o 30. Així, els cabassos són de colors, les bosses de mà, senzilles, amb pedreria, de colors, els penjolls amb pedres divines, els cinturons xulíssims, etc.

Però si hi ha alguna cosa que ens agrada més que la roba són els regals, i si ens endinsem una mica en aquest establiment, trobarem petits tresors amb una història al darrera. Nines de ceràmica, tassetes peculiars, figures originals, quadres, etc. DETALLS QUE ET SORPRENDRAN.

Ens apasiona la moda, les tendències i els detalls, per això elegim marques amb personalitat, que estiguin en constant actualització i que ens invitin a crear roba fàcil de portar per qualsevol ocasió. 

Ademés, sempre trobaràs un somriure i un tracte personalitzat, assessoran-te i aconsellan-te amb el que necessitis.

Si us hem fet dentetes i voleu conèixer-lo de més a prop, només cal que passeu pel Carrer La Nau, 3 o visiteu la nostra plana de facebook www.facebook.com/iris.tarraco.com

 

C/ LA NAU, 3
43003
TARRAGONA
Teléfono: 
618106005
Galería de fotos